Vores identitet

Hos Eltronic A/S er vores værdier, vision og mission en integreret del af, hvem vi er. De former udgangspunktet for vores daglige arbejde, og de guider os i, hvordan vi arbejder sammen med hinanden, vores kunder og partnere.

Vores værdier

Vores værdier sætter linjen for vores daglige arbejde, og de guider os i, hvordan vi arbejder sammen med hinanden, vores kunder og partnere.

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at hjælpe vores kunder

Fairplay, etik og loyalitet mellem os og vores kunder har topprioritet. Vi vil give en oplevelse, der overstiger vores kunders forventninger og giver det bedst mulige resultat.

Vedholdenhed

Vi fortsætter indtil, at vi lykkedes

Vi viser vedholdenhed, når vi arbejder med vores partnere. Vi ved, at dette er en afgørende faktor for at sikre succes i vores partnerskaber. Et job er først færdigt, når det er testet, dokumenteret og leveret.

Kvalitet

Vi sikrer topkvalitet, der kan konkurrere globalt

Vi bruger vores erfaring til at hjælpe kunder med at tage deres projekter fra idé til færdigt projekt. Dette gøres med strukturerede, transparente og sporbare processer.

Innovation

Vi tror på vigtigheden af innovative ideer

Vi opmuntrer til et innovativt miljø og vidensdeling på tværs af organisationen. Det er denne innovation og anderledes tankegang, der skubber til grænserne og skaber forandring i ingeniørindustrien.

Alliancer

Stærke og gensidigt fordelagtige alliancer er nøglen til succes

Vi stræber efter at bygge stærke alliancer med vores kunder og leverandører. Kun gennem læringsprocesser og partnerforholder kan den optimale løsning findes.

Vores mission & vision

Mission

At lave håndgribelige, målbare og varige forbedringer gennem innovative produktionssystemer.

Vision

At hjælpe virksomheder med at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed.

Værditilbud

Din globale partner i komplette, fremtidssikrede produktionsløsninger, der styrker produktivitet og bæredygtighed.

Vores værdier er en essentiel del af vores organisation. De definerer os som virksomhed og guider os i vores arbejde – nu og i fremtiden.

Lars Jensen, grundlægger af Eltronic A/S

Vores historie

Bliv klogere på vores historie, og hvad der er sket i årenes løb siden, at virksomheden blev grundlagt for mere end 20 år siden.

Læs mere