Service

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine produktionslinjer kører uden uforudsete afbrydelser. Derfor tilbyder vi en række reparations- og vedligeholdsservices, der hjælper med at holde jeres udstyr kørende.

Jeres servicepartner

 

Et erfarent team

Vi har mange års erfaring med industrielle produktionslinjer og procesintegration. Vores kompetente teknikkere udfører fejlfinding, vedligeholdelse, optimering, montage og installationsopgaver. Kort sagt – alt du behøver til at holde din produktion og bygninger kørende, nu og i fremtiden.

Én komplet serviceløsning

Med alle kompetencer in-house – både elektrisk, mekanisk og automatisering – kan vi sammensætte et industrielt service team perfekt justeret til dine specifikke behov. Vores teknikkere er altid opdaterede i forhold til regler, standarder og relevante teknologier. Dette er din garanti for, at vi har know-how og erfaring til at løse enhver form for udfordring.

 

En proaktiv servicepartner

Vi sørger for, at dit produktionsudstyr kører effektivt og problemfrit ved at agere proaktivt og spotte potentielle problemer før de bliver aktuelle. Ingen udfordring er for kompliceret.

Vi har erfaring med mange forskellige industrier

Vores industri erfaring spænder fra medicinalvirksomheder, der opfylder GMP-krav, til fødevarer og industriel fremstilling. Vi forstår de unikke problemer, som hver industri står over for, og vi ved, hvordan vi løser dem.

Jeres produktion først. Altid.

Kontakt os, hvis du leder efter en professionel og langvarig servicepartner.

Kontakt os

Eltronic Non-Stop

Et partnerskab med Eltronic Non-Stop sikrer, at alle dele af jeres produktion er nøje overvåget, analyseret, vedligeholdt og dokumenteret.

Hvad vi tilbyder
  • Et support setup tilpasset jeres behov
  • Fuldtidsbemanding
  • Hurtig responstid der sikrer en hurtig løsning af jeres servicebehov
  • Øjeblikkelig opmærksomhed, evaluering og den bedste handlingsplan til jeres serviceringsbehov

 

Hvorfor vælge os?
  • Mekanisk, elektrisk og automations serviceudbyder i én
  • Tålmodig, pålidelig og kompetent feedback
  • Vi har erfarne teknikere, der kender din produktion
  • Vores døgnvagt sikrer uforstyrret service på jeres faciliteter

Kontakt os

Digitalisering

Vi er stolte af, det arbejde vi laver, og det ansvar vi tager for at føre industrien fremad. Vi udvikler og designer produktionssystemer, der kan integrere til fremtidig teknologi.

Læs mere