Proces Automation

Eltronic A/S er en af de største automationshuse i Danmark, og vi har udviklet proces automationsløsninger til kunder i fødevareindustrien, life science og andre industrier igennem de sidste 20 år.

Automation

Har I den rigtige partner?

Uanset om du gerne vil optimere jeres produktionsmaskineri, udvide eller ombygge jeres produktion, så skal I have den rigtige automationspartner, og den partner er Eltronic A/S. Vi forstår vigtigheden af at arbejde tæt sammen med vores kunder – I bringer produktviden, og vi bringer vores omfattende erfaring og viden om automation.

Automation er, hvor det hele startede for Eltronic A/S, og vi baserer vores løsninger på mere end 20 års erfaring. Det er vigtigt for os, at I får den løsning, der dækker jeres behov. På samme tid forstår vi vigtigheden af at bruge industri-anerkendte standarder, der giver jer det bedste fundament for jeres nuværende og fremtidige produktion.

Vi har tætte partnerskaber med førende automationsleverandører, og vi kan designe og teste alle løsninger in-house. Dette betyder, at I kun behøver én leverandør – vi er jeres one-stop-shop.

Kontakt os

Vi er first-movers inden for automationsteknologi. Vores kunder kan altid forvente fremtidssikrede løsninger.

Morten Svendsen, CEO

SCADA

Gør det usynlige synligt

En af udfordringerne med at arbejde med proces automation er det faktum, at du ikke kan se, hvad der foregår i rørene og tankerne. For at overkomme denne udfordring er det vigtigt at have det fulde overblik og være i stand til at kontrollere, regulere og overvåge hele fabrikken såvel som individuelle processektorer. Dette kan bl.a. sikres ved at implementere SCADA til produktionen.

SCADA kan kommunikerer med produktionsmaskinerne og PLC’en og er brugerfladen, der giver operatørerne det nødvendige overblik og kontrol over produktionslinjen. SCADA vil også hjælpe med at visualisere effektiviseringsmuligheder og forbedre sporbarheden på tværs af produktionen. Med de nye indsigter og lagring af historisk data bliver operatørerne i stand til at lave fejlfinding og trække performancereporter.

Hos Eltronic A/S er vi en erfaring leverandør af SCADA-løsninger, og vi har implementeret SCADA-løsninger til kunder i alle områder af procesindustrien. Hvad der gør os anderledes end vores konkurrenter, er vores evne til at levere den fulde automationsløsning. Vi har alle kompetencer in-house, og vi efterlader ikke nogle løse ender i en projekt.

Elektrisk hardware

Vi sætter strøm til

Til automationsleverancer er der ofte også et behov for nye eltavler, som kan sætte strøm til løsningen. Uanset om løsningen er til nye eller eksisterende maskiner, har Eltronic A/S kompetencerne til både at udvikle nye el-diagrammer såvel som samle og installere eltavler onsite.

Vi kan lave den fulde elektriske levering, og vi har erfaring med at udvikle og samle eltavler til en lang række forskellige maskiner og produktionslinjer. Kontakt os for mere information om vores kompetencer inden for elektrisk hardware.

Kontakt os

Service

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine produktionslinjer kører uden uforudsete afbrydelser. Derfor tilbyder vi en række reparations- og vedligeholdsservices, der hjælper med at holde jeres udstyr kørende.

Læs mere