Diskret automation

Eltronic A/S hjælper vores kunder med at få konkurrencefordelen i markedet med løsninger til diskret automation, der yder højere produktivitet. Partnerskab for os handler om en langtidsinvestering og dedikation til vores kunder. Ingen genveje – vi finder den bedste, fremtidssikrede løsning.

Specialmaskiner

Få det fulde potentiale

Når du har planer om at udvide din produktion med et nyt produkt eller proces, findes der muligvis ikke en løsning, som bare kan tages ned fra hylden, som dækker behovet. Ofte oplever virksomheder, at de har brug for at få lavet en specialbygget maskine, som kan leve op til ønskerne.

For at få fremstillet en specialmaskine kræver det, at virksomhederne har den rigtige partner med en bred vifte af viden, kompetencer og erfaring. Eltronic A/S er denne partner for jer.

Hos Eltronic A/S har vi vores baggrund i automation, digitalisering og sporbarhed – modsat traditionelle maskinbyggere. Dette betyder, at vi ikke bare bygger en isoleret maskine, der virker. Vi bygger en maskine, der vil integrere og passe problemfrit sammen med resten af produktionslinjen, og vi sikrer, at maskinen har en intelligent og fremtidssikret software.

Læs mere

Robotløsninger

Optimér jeres produktion

Mange virksomheder er i gang med at gå væk fra at bruge manuel arbejdskraft til håndteringsløsninger samt slutproduktion og pakning. Opgaver der er karakteriseret ved, at medarbejderne laver monotont og ofte hårdt fysisk arbejde, som slider på medarbejderne.

Men med den teknologi vi har i dag, er det muligt i stedet at få disse processer udført af en intelligent robot. Med en robotløsning behøver medarbejderne ikke længere lave bl.a. tunge løft, hvilket frigiver ressourcer til andre opgaver i produktionen.

En anden stor fordel ved at implementere en robotløsning er den øgede cycle time, da en robot arbejder hurtigere og ikke behøver pauser. Derudover vil menneskelige fejl også blive fjernet fra produktionen, og langt mere data vil automatisk være tilgængeligt. Data der giver yderligere indsigt i produktionen og synliggør forbedringsmuligheder.

Læs mere

Line Controller

Hurtigt dataflow

En diskret produktion er karakteriseret ved et højt antal enheder produceret pr. minut. Men det høje tempo i produktionen skaber samtidig nogle udfordringer i registreringen af data.

En anden faktor, der kan gøre det svært at sikre god dataregistrering, er, at en diskret produktionslinje ofte består af adskillige forskellige maskiner, som alle kan have forskellige formater, hvorpå de kommunikerer data. En anden udfordring opstår typisk for proces producenter, hvis de har et Manufacturing Execution System (MES) , da MES ikke kan håndtere det hurtige dataflow i den diskrete del af produktionen.

For at overkomme disse udfordringer på en diskret produktionslinje kan man implementere en Line Controller. Line Controlleren konfigurer og standardiser data på tværs af produktionsmaskinerne og agerer integrationssted til anlæggets automationssystem. Line Controlleren hjælper også med at holde styr på det hurtigt producerede data og kommunikerer det til MES-systemet i et format og tempo, som MES kan håndtere.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Proces Automation

Eltronic A/S er en af de største automationshuse i Danmark, og vi har udviklet procesautomationsløsninger til kunder i fødevareindustrien, life science og andre industrier igennem de sidste 20 år.

Læs mere