Robotløsninger

Se nogle af vores automatiserede robotløsninger her.

En ny dimension til jeres produktion

Igennem de sidste 20 år har Eltronic A/S bygget maskiner og produktionssystemer for mange forskellige industrier, der bruger robotter og robotteknologier. Vi har dedikerede og erfarne specialister, der kan programmere mange forskellige typer af robotter fra vores robotpartnere, der inkluderer KUKA, og Denso.

Ved at optimere produktionen med en robot skal medarbejderne ikke længere udføre tunge løft, arbejde i dårlige stillinger eller lave monotont gentagende arbejde. I stedet kan medarbejderne lave andre opgaver i produktionen. Med en automatiseret løsning opnår vores kunder øget effektivitet, lavere produktionsomkostninger og forbedret konkurrenceevne.

Vil du gerne vide mere?

Robotløsninger

Opsamler

Eltronic A/S har udviklet en automatisk pak-løsning til Hennig-Olsen Is, som kan opsamle is og pakke dem i forskellige størrelser bokse. Det nye pakkesystem består af fire opsamler-robotter, som har øget produktionskapaciteten fra 15.000 til 18.000 enheder pr. time. Derudover fjerner den nye pakkelinje monotont arbejde og forbedrer rækken af forskellige produkter, som kan blive pakket.

Se videoen eller kontakt os for mere information.

Robotløsning

Sliber

En automatiseret slibeløsning fra Eltronic A/S kan erstatte tidskrævende manuelle slibeprocesser af mange forskellige enheder. Afhængig af produktets størrelse og anvendelse kan robotten blive konfigureret til enten at bære slibedelen eller selve produktet. En automatiseret slibeløsning øger produktiviteten, såvel som sikrer den samme kvalitet igennem hele produktionstiden.

Se videoen eller kontakt os for mere information.

Robotløsning

Palletering

Automatiseret palletering med en robot fra Eltronic A/S er en alsidig løsning, der giver mulighed for at automatisere og optimere den tidskrævende og udmattende palleteringsproces. Den automatiserede proces sikrer en stabil og ens palletering igennem hele produktionstiden.

Se videoen eller kontakt os for mere information.

Downloads

Læs mere om nogle af vores løsninger her.

Yaskawa HC20DT Robot

Download

Automated Sanding

Download

Automated Palletizing

Download

Service

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine produktionslinjer kører uden uforudsete afbrydelser. Derfor tilbyder vi en række reparations- og vedligeholdsservices, der skal hjælpe med at holde jeres udstyr kørende.

Læs mere