Karriere

Hos Eltronic A/S er vores medarbejdere det vores mest værdifulde og vigtige. Vi tilbyder et innovativt og inspirerende miljø, der er karakteriseret ved åbenhed og frihed under ansvar. Sikkerhed og kvalitet er en del af vores DNA – både når det kommer til vores projekter og vores medarbejdere.

Ledige stillinger

Hvis du vælger at arbejde hos Eltronic A/S, vil du blive en af ca. 115 ambitiøse kollegaer, der er dedikeret til at skabe en innovativ og inspirerende arbejdsplads. Du vil også blive en del af en organisation, hvor vi tilbyder vores medarbejdere frihed, fleksibilitet og en mulighed for at skabe den karriere, man gerne vil have.

 

Se ledige stillinger her

Mød en kollega

Tag et øjeblik og hør, hvordan det er at arbejde hos Eltronic A/S.

Læs mere

Hvorfor Eltronic A/S?

Et innovativt og internationalt miljø

Innovation er rygraden i alt, vi gør. Dit daglige arbejde vil bestå i at gentænke, form og skabe projekter og processer ved brug af up-to-date redskaber og teknologier. Selvom vi er baseret i Danmark, arbejder vi med globale industrispillere, og du vil få muligheden for at få international erfaring og perspektiv.

Mange muligheder for at udvikle din karriere

Vi opfordrer vores medarbejdere til at udvikle deres evner, og vi byder initiativer velkommen, der vil udvikle din viden og kompetencer – både professionelt og personligt. Da vi er en del af en større gruppe, vil det være muligt at prøve jobrotation, hvor du kan prøve nye roller og arbejdsområder.

En aktiv medarbejderforening

Alle medarbejdere hos Eltronic A/S er medlem af vores medarbejderforening. Foreningen planlægger forskellige events hvert år, der inkluderer en julefrokost, sommerfest og vores meget berømte fastelavnsfest. Du vil også blive inviteret til aktive events så som golfturneringer, en løbetur eller en cykeltur efter arbejde, teamevents eller deltagelse i det årlige DHL-løb.

Studerende & praktikanter

Innovation er et nøgleord hos Eltronic A/S. Vi værdsætter nye initiativer og perspektiver, og vi modtager gerne ansøgninger fra dig, der søger en læreplads, et praktiksted eller et studenterjob.

Læs mere

Vil du vide mere om Eltronic A/S?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig her hos Eltronic A/S. Du er også meget velkommen til at uploade din uopfordrede ansøgning og CV til vores talentbase.

 

Kontakt os

Upload til talentbasen

Vores identitet

Hos Eltronic A/S, er vores værdier, vision og mission en indbygget del af, hvem vi er. De skaber udgangspunktet for vores daglige arbejde og guider os i vores måde at arbejde med hinanden, kunder og partnere.

Læs mere