Karriere

Hos Eltronic A/S er vores medarbejdere det mest værdifulde, vi har. Vi værner om et innovativt og inspirerende miljø, der er karakteriseret ved åbenhed og frihed under ansvar.

Ledige stillinger

Hvis du vælger at arbejde hos Eltronic A/S, vil du blive en af +160 ambitiøse kollegaer, der er dedikeret til at skabe en innovativ og inspirerende arbejdsplads. Du vil også blive en del af en organisation, hvor vi tilbyder vores medarbejdere frihed, fleksibilitet og en mulighed for at skabe den karriere, man gerne vil have.

Se ledige stillinger her

Mød en kollega

Tag et øjeblik og hør, hvordan det er at arbejde hos Eltronic A/S.

Læs mere

Hvorfor Eltronic?

Et innovativt og internationalt miljø

Innovation er rygraden i alt, vi gør. Dit daglige arbejde vil bestå i at gentænke, forme og skabe projekter og processer ved hjælp af den nyeste teknologi. Selvom vi er baseret i Danmark, arbejder vi med globale industrispillere, og du vil få muligheden for at få international erfaring og perspektiv.

Mange muligheder for at udvikle din karriere

Vi opfordrer vores medarbejdere til at udvikle deres evner, og vi byder initiativer velkommen, der vil udvikle din viden og kompetencer – både professionelt og personligt. Da vi er en del af en større koncern, er der mulighed for jobrotation, hvor du kan prøve nye roller og arbejdsområder.

 

Et fællesskab ud over det sædvanlige

Alle medarbejdere i Eltronic A/S er medlem af vores personaleforening. Foreningen planlægger årligt en række sociale events, der inkluderer bl.a. årets store julefrokost, den festlige sommerfest og en hyggelig familiedag. Du kan også forvente events af mere aktiv karakter så som golfturneringer, go-kart ræs, padel tennis kampe eller den årlige DHL-stafet.

Studerende & praktikanter

Innovation er et nøgleord hos Eltronic A/S. Vi værdsætter nye initiativer og perspektiver, og vi modtager gerne ansøgninger fra dig, der søger en læreplads, et praktiksted eller et studiejob.

Læs mere

Vil du vide mere om os?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig hos Eltronic A/S. Du er også meget velkommen til at uploade en uopfordret ansøgning og dit CV til vores talentbase.

 

Kontakt os

Upload til talentbasen

Vores identitet

Hos Eltronic A/S, er vores værdier, vision og mission en indbygget del af, hvem vi er. De skaber udgangspunktet for vores daglige arbejde og guider os i vores måde at arbejde med hinanden, kunder og partnere.

Læs mere