Karriere

Hos Eltronic A/S er vores medarbejdere det mest værdifulde, vi har. Vi værner om et innovativt og inspirerende miljø, der er karakteriseret ved åbenhed og frihed under ansvar.

Ledige stillinger

Hvis du vælger at arbejde hos Eltronic A/S, vil du blive en af +250 ambitiøse kollegaer, der er dedikeret til at skabe en innovativ og inspirerende arbejdsplads. Du vil også blive en del af en organisation, hvor vi tilbyder vores medarbejdere frihed, fleksibilitet og en mulighed for at skabe den karriere, man gerne vil have.

Se ledige stillinger her

Mød en kollega

Tag et øjeblik og hør, hvordan det er at arbejde hos Eltronic A/S.

Læs mere

Opdag nye karrieremuligheder

Hos os er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende, dynamisk og fagligt miljø. Vi opfordrer vores medarbejdere til at udvikle deres evner, og vi byder initiativer velkommen, der vil udvikle din viden og kompetencer – både professionelt og personligt. Da vi er en del af en større koncern, er der mulighed for jobrotation, hvor du kan prøve nye roller og arbejdsområder.

Et innovativt og uformelt miljø

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed med en moderne og uformel organisation. Vi har fokus på vores medarbejderes trivsel og bestræber os på at finde den rigtige work/life balance for dig. Vi tilbyder frihed under ansvar i en fleksibel hverdag og vægter tillid til vores medarbejdere højt. Vores stærke kollegiale fællesskab giver en god stemning i virksomheden, og vores medarbejdere står klar med en hjælpende hånd, når behovet opstår.

Et fællesskab ud over det sædvanlige

Alle medarbejdere i Eltronic A/S er medlem af vores personaleforening. Foreningen planlægger årligt en række sociale events, der inkluderer bl.a. årets store julefrokost, den festlige sommerfest og en hyggelig familiedag. Du kan også forvente events af mere aktiv karakter så som golfturneringer, go-kart ræs, padel tennis kampe eller den årlige DHL-stafet.

Lærlinge, Studerende & praktikanter

Innovation er et nøgleord hos Eltronic A/S. Vi værdsætter nye initiativer og perspektiver, og vi modtager gerne ansøgninger fra dig, der søger en læreplads, et praktiksted eller et studiejob.

Læs mere

Vil du vide mere om os?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig hos Eltronic A/S. Du er også meget velkommen til at uploade en uopfordret ansøgning og dit CV til vores talentbase.

 

Kontakt os

Upload til talentbasen

Vores identitet

Hos Eltronic A/S, er vores værdier, vision og mission en indbygget del af, hvem vi er. De skaber udgangspunktet for vores daglige arbejde og guider os i vores måde at arbejde med hinanden, kunder og partnere.

Læs mere