Hvad vi gør & hvordan vi gør det

Eltronic A/S er en ambitiøs og ansvarlig virksomhed, og vi stræber efter høj kvalitet i alle aspekter. Kvalitetsstyring, sikkerhed og miljøansvarlighed har derfor en høj prioritet hos os.

ISO 9001

Kvalitet i alt vi gør

For at sikre et højt kvalitetsniveau for alle løsninger lavet af Eltronic har vi et gennemarbejdet kvalitetsledelsessystem, der dækker procedurer, instrukser, skabeloner og redskaber. Vores kvalitetsledelsessystem er baseret på ISO-standarderne, og vi er certificeret ISO 9001, 14001 og 45001. Derudover har Eltronic A/S modtaget den højeste kreditværdighed AAA.

Alle medarbejdere har fuld adgang til vores kvalitetsledelsessystem. For at sikre en ensartethed i udførelse af vores projekter og i forretning sørger vi for, at alle nye medarbejdere modtager en grundig oplæring i både vores kvalitetsledelsessystem og projektmodel.

Målet er at sikre fuld gennemsigtighed, sporbarhed og operationel driftssikkerhed på et højstrukturelt og veldokumenteret niveau.

Download

Vores projektmodel

Til at ledsage vores kvalitetsledelsessystem har vi udviklet en effektiv projektmodel, som er tæt forbundet hertil. Vi bruger vores projektmodel til styring af alle faser i et projekt – fra idé til endelige løsning. Ved at bruge modellen i alle vores projekter, sikrer vi en høj graf af specifikation i tilbudsfasen og velstruktureret dokumentation igennem hele projektet. Vi tager højde for alle aspekter og efterlader ikke nogen løse ender. Der vil også være en klar definition af alle roller og ansvarsområder.

ISO 45001

Sikkerhed og arbejdsmiljø går hånd i hånd

Hos Eltronic integrerer vi sundhed og sikkerhed som en naturlig del af vores daglige arbejde. Vi vil sikre, at alle løsninger leveret af Eltronic A/S er sikre at bruge, og at de møder alle krav og standarder.

Som et led i vores dedikation til at skabe et sikkert arbejdsmiljø, er vi certificerede ifølge ISO 45001. Dette betyder, at vi aktivt arbejder med sundhed og sikkerhed på et højt struktureret niveau. Vi er ekstra opmærksomme på at skabe en kultur, hvor vi hele tiden sætter nye mål og forbedrer alle forhold relateret til sundhed og sikkerhed.

Download

ISO 14001

Vi passer på klimaet

For at sikre at vi vil være i stand til at møde fremtidige behov uden at kompromittere miljøet, er Eltronic A/S certificeret ISO 14001 (Environmental Management). ISO 14001 certificeringen giver os en base for vores aktive arbejde med bæredygtighed, hvor vi fokuserer på life circle management som en integreret del af vores procedurer og leverancer.

Målbare mål
Som et led i vores indsats med at beskytte miljøet, har vi sat nogle målbare mål:

  • reducering af energiforbrug
  • genanvendelse af materialer og håndtering af skrald
  • reducering af brugen af kemiske stoffer i vores daglige drift

Derudover arbejder vi aktivt med udviklingen af teknologier og løsninger, som vil hjælpe vores kunder med at reducere deres miljøpåvirkning.

Partnere og leverandører
Det er vigtigt for os, at vores partnere og leverandører også fokuserer på at beskytte miljøet. Så miljøhensyn spiller en væsentlig rolle, når vi vælger leverandører.

Download

Vi tager ansvar

Vores dedikation til bæredygtighed er reflekteret i de teknologier, som vi arbejder med og de løsninger, som vi leverer. Ved at give vores kunder produkter og løsninger, der er udviklet med de nyeste teknologier på markedet, bidrager vi til, at vores kunder både får en øget effektivitet og en mere bæredygtig forretning.

Læs mere