Digitalisering

Vi er stolte af, det arbejde vi laver, og det ansvar vi tager for at føre industrien fremad. Vi udvikler og designer produktionssystemer, der kan integrere til fremtidig teknologi.

Proaktiv first-mover

Fordelene ved digitalisering har virkelig gjort sin entré i industrien, og virksomheder leder efter måder, som kan eksponere optimerings- og effektiviseringsmuligheder, og gøre deres produktion mere transparent.

Den hurtige udvikling af teknologier skaber nogle helt nye måder at få information og data på. I takt med at maskiner og produktionslinjer bliver mere og mere intelligente, kan operatører dog godt blive udsat for eksponering til en overflod af information. Men når Eltronic A/S snakker om digitalisering, vil vi ikke bare skabe mere data. Vi vil vise den rigtige data til de rigtig mennesker på en struktureret og brugervenlig måde – det er digitalisering for os.

MES: Manufacturing Execution System

En transparent produktion

En af de store fordele ved digitalisering af produktionen med et Manufacturing Execution System (MES) er nedbringelsen af tidskrævende manuel dataregistrering og manuelle procedurer. Ved at fjerne den menneskelige variabel fra dataflowet, kan man samtidig reducere omstillingstiden, begrænse fejl og sikre et meget mere pålideligt datasæt. En anden fordel ved digitalisering af produktionen med MES er muligheden for at opbevare historisk data. Adgangen til historisk data giver mulighed for bedre fejlfinding og synliggørelse af forbedringsmuligheder.

Mange virksomheder, især fødevare og life science industrierne, oplever øgede krav til sporbarhed i deres produktion. Digitalisering med et MES-system kan hjælpe jer med at opnå denne sporbarhed med berigelse med produktionsdata. Men sporbarhed er ikke kun brugbart til dokumentation og compliance, det kan også bruges til bæredygtige formål. Ved at spore et produkts rejse gennem produktionen er det muligt at fastlægge produktets klimaaftryk, og hvordan denne kan blive forbedret.

Det rigtige partnerskab
Eltronic A/S har mange års erfaring med udvikling og implementering af MES-løsninger, og vi er den eneste danske virksomhed, der er AVEVA endorsed System Integration Partner.

Modsat mange andre leverandører af MES og automationsløsninger, så har Eltronic A/S alle kompetencer in-house. Vi kan rådgive jer i alle steps af en fremstillingsproces – fra produktdesign, maskinkonstruktion og automation af komplekse systemintegrationer, hvor vi sikrer at alle dele af fremstillingsprocessen er integreret på alle niveauer. Dette giver jer en garanti for, at en MES-løsning fra Eltronic A/S altid tager højde for og integrerer til alle dele af jeres produktion.

Se vores referencer
Verdens bedste automationssystem til verdens bedste is

”Vores samarbejde med Eltronic A/S har været problemfri og professionelt. Vi er meget tilfredse med løsningen, og vi vil med glæde vælge Eltronic igen til lignende projekter i fremtiden,” siger Gudvin Baldersheim, IT Manager Hennig-Olsen Is.

Læs mere
Store effektivitetsgevinster med en ny automatisk genbrugsstation

Dansk Retursystem havde en vision om at centralisere og automatisere deres indsamling af pantflasker og -dåser. For at afhjælpe og automatisere indsamlingsprocessen henvendte de sig til Eltronic A/S for en løsning.

Læs mere

IIoT: Industrial Internet of Things

Værdiskabende fra dag ét

En af de store motivationsfaktorer for at digitalisere er behovet for indsigt i en produktions optimeringsmuligheder. Men det kan være en dyr rejse at opnå disse indsigter, og ofte bliver det til et større implementeringsprojekt. For at undgå dette, kan den rigtige løsning for jer være en IIoT-løsning. En IIoT-løsning er hurtig at implementere og vil skabe værdi og indsigter fra dag ét. Derudover kan IIot også hjælpe med sporbarhed og dokumentation, og måske endnu mere vigtigt; følge et produkts klimaaftryk og miljøpåvirkning.

Eltronic A/S har mere end 20 års erfaring med at hjælpe vores kunder med at digitalisere deres forretning. Vi er de første danske systempartnere med IIoT platformen ThingWorx, som vi mener er den rigtige platform til jeres digitaliseringsrejse.

Kontakt os

Mini MES

Unikke udfordringer kræver unikke løsninger

Et Manufacturing Execution System (MES) er ikke en ’one size fits all’ slags løsning, men den skal tilpasses den enkelte virksomhed. Det er derfor, at vi tilbyder både en enterpriseløsning, der passer til større produktionsvirksomheder, og vores egne produkt Mini MES, som er udviklet til maskinbyggere og mindre anlæg, der har brug for digitalisering af udførelseskapaciteten og dataindsamling.

Mini MES er en fremtidssikret platform baseret på AVEVA System Platform, som kan skaleres i størrelse og funktionalitet, så den passer til lige præcis jeres aktiviteter og produktion.

Vil du vide mere om Mini MES?

Kontakt os

BMS: Building Management Solution

Kontrol & dokumentation

Inden for life science-industrien er det ikke kun produktionen, der skal være intelligent og digitaliseret. Industrien oplever nemlig også en stor efterspørgsel efter, at de får en Building Management Solution (BMS). Der er et øget krav, at eks. medicinal- og kosttilskudsprodukter skal beriges med en større mængde information om produktets produktionsmiljø og livscyklus.

For at fremskaffe den nødvendige information skal virksomheder have et BMS, som er et system, der har fuld kontrol over og kan dokumentere produktionsmiljøets fugtighed, iltniveau, ventilation osv..

De sidste par år er der sket en markant udvikling, og der er kommet flere muligheder med et BMS-system, så mange virksomheder oplever, at de har brug for en opdatering af deres nuværende system. Hos Eltronic A/S har vi hjulpet vores kunder med at lave denne omstilling og opgradering. Vi bruger vores 20+ års erfaring med sporbarhed, og vores ekspertise inden for SCADA/MES-systemer og AVEVA System Platform.

Kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at opgradere jeres BMS-system.

Kontakt os

Vi udvikler og designer altid produktionssystemer, der kan integrere med fremtidige teknologier.

Morten Svendsen, CEO

Diskret Automation

Eltronic A/S hjælper vores kunder med at få konkurrencefordelen i markedet med løsninger, der yder højere produktivitet.

Læs mere