Andre industrier

Eltronic A/S har arbejdet med kunder fra en masse forskellige industrier.

En ny dimension til jeres produktion

Uanset industrien, har Eltronic A/S mange års erfaring med at løse udfordringer og hjælpe vores kunder med at optimere deres produktion. Partnerskaber for os handler om en langtidsinvestering og dedikation til vores kunder. Ingen genveje – vi finder den bedste, fremtidssikrede løsning. I stedet for at spørge ”hvad du har brug for”, spørger vi ”hvorfor har du brug for det?”.

Vi bygger løsninger baseret på et dybt niveau af viden erhvervet gennem udviklingen af en bred vifte af produktionsløsninger til mange forskellige industrier. Vores fremtidssikrede løsninger er lavet bæredygtigt, hvor der er taget højde for miljøpåvirkning under og efter deres levetid.

Vi udvikler og designer altid produktionssystemer, der kan fungere sammen med fremtidige teknologier. Vi gør dette ved at basere vores løsninger på open-source teknologier, og vi udvælger etablerede og dygtige partnere,” – Morten Svendsen, CEO.

Vi er jeres one-stop-shop partner. Komplet produktionsautomation kræver oftest en alliance af virksomheder, men vi kan klare det hele: Mekanisk, softwareintegration, montage og meget mere.

Diskret automation

Eltronic A/S hjælper vores kunder med at få konkurrencefordelen i markedet med løsninger, der yder højere produktivitet.

Læs mere