Specialmaskiner

Ingen genveje – vi finder den bedste, fremtidssikrede løsning for vores partnere.

Fører ideer ud i livet

Behovet for at bygge en ny specialmaskine er ofte relateret til en udvidelse af en produktion pga. et nyt produkt eller proces. Produktionen af det nye produkt passer dog ofte ikke til en hyldevareløsning, så der er behov for en unik og specialbygget maskine, der opfylder alle krav og reguleringer.

For at få den bedst mulige løsninger, der ikke bare opfylder alle krav til den specifikke maskine, men som også kan integrere til resten af produktionslinjen, skal I have den rigtig partner.

Jeres partner til komplet produktion

Eltronic A/S har en bred vifte af viden, kompetencer og erfaring med at bygge specialmaskiner. Vi har bygget maskiner for nogle af de største danske produktionsvirksomheder, og vi har vores baggrund fra automation og digitalisering – modsat traditionelle maskinbyggere. Dette betyder, at vi ikke bare bygger en isoleret maskine, der virker. Vi bygger en maskine, der vil integrere og passe problemfrit sammen med resten af produktionslinjen, og vi sikrer, at maskinen har en intelligent og fremtidssikret software.

Når I laver et projekt med Eltronic A/S, vil I være involveret i hele processen og være med til at skabe den endelige løsning. Vi sikrer, at teknologi, personer og processer arbejder godt sammen, og vi har altid et klart overblik over processen.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Specialmaskiner

One-Stop-Shop

En komplet specialmaskine kræver ofte en alliance af virksomheder – vi har det hele: Mekanisk og elektrisk engineering, softwareautomation og montage. Dette betyder, at I kun behøver én partner – vi er jeres one-stop-shop.

Innovation er et nøgleord for os. Vi scanner hele tiden markedet for ny teknologi og integrerer disse med vores viden og erfaring. På denne måde kan vi udvikle innovative og fremtidssikrede løsninger.

 

Vores partnere

Vi arbejder hårdt, og vi arbejder smartere, og når dette betyder, at vi skal inddrage partner og leverandører – så arbejder vi med de bedste. Vi kombinerer hinandens styrker for at levere den mest optimale løsning til vores kunder.

Vores partnere

Vi har mere end 20 års erfaring og en omfattende viden om udviklingen af komplette produktionsløsninger.

Anders Linneberg, Sales Eltronic A/S

Se vores referencer
Modulopbygget samlingslinje øger produktiviteten og kvaliteten

Da en ny type radiatortermostat skulle samles hos Danfoss’ fabrik i Bedford, UK, var der behov for en ny samlingslinje. Danfoss henvendte sig til Eltronic A/S for udviklingen af en komplet ny samlingslinje, der skulle øge produktiviteten og kvaliteten.

Læs mere
Automatisk gevindskæring øger produktionskapaciteten og reducer omkostningerne

CUBIC søgte ny løsning til skæring af gevindhuller, der kunne erstatte den eksisterende maskine. Eltronic A/S designede en modulær og skalerbar løsning, der både øgede produktions-kapaciteten og reducerede omkostningerne.

Læs mere

Robot-løsninger

Igennem de sidste 20 år har Eltronic A/S bygget maskiner og produktionssystemer for mange forskellige industrier, der bruger robotter og robotteknologier.

Læs mere