Cases & referencer

Vi forsyner vores kunder med innovative løsninger, hvor vi trækker på vores erfaring inden for optimering af industrielle processer via automation og digitalisering. Bliv klogere på nogle af vores løsninger nedenfor.

Referencer

Cannabisproduktion: Komplet anlæg til proces af medicinsk cannabis

Good Manufacturing Practice (GMP) eller god fremstillingspraksis er et nøgleord i produktionen af medicinsk cannabis. Eltronic har hjulpet en international virksomhed med at udvikle, producere, implementere og optimere automationsløsninger til proces af medicinsk cannabis.

Læs mere
Danfoss: Modulopbygget samlingslinje øger produktiviteten og kvaliteten

Da en ny type radiatortermostat skulle samles hos Danfoss’ fabrik i Bedford, UK, var der behov for en ny samlingslinje. Danfoss henvendte sig til Eltronic A/S for udviklingen af en komplet ny samlingslinje, der skulle øge produktiviteten og kvaliteten.

Læs mere
Medicinsk Cannabis: Hurtig & sikker proces med de rigtige GMP & compliance kompetencer

Medicinsk cannabis er et område inden for naturligt smertelindrende medicin, hvor der er voldsom vækst. Efterspørgslen er stor, og det får virksomheder til at se potentialet i at begynde at dyrke den grønne velkendte hampeplante.

Læs mere
Hennig-Olsen Is: Verdens bedste automationssystem til verdens bedste is

”Vores samarbejde med Eltronic A/S har været problemfri og professionelt. Vi er meget tilfredse med løsningen, og vi vil med glæde vælge Eltronic igen til lignende projekter i fremtiden,” siger Gudvin Baldersheim, IT Manager Hennig-Olsen Is.

Læs mere
GLASSOLUTIONS: Et fleksibelt og nemt skalerbart kontrolsystem implementeret på rekordtid

Hos GLASSOLUTIONS står en fuld-operationel lagerbygningskran for 75% af produktionen. Derfor var det ekstremt vigtigt, da man besluttede at udskifte kranens kontrolsystem, at det gik hurtigt og med en problemfri integration.

Læs mere
CUBIC: Automatisk gevindskæring øger produktionskapaciteten og reducer omkostningerne

CUBIC søgte ny løsning til skæring af gevindhuller, der kunne erstatte den eksisterende maskine. Eltronic A/S designede en modulær og skalerbar løsning, der både øgede produktions-kapaciteten og reducerede omkostningerne.

Læs mere
Dansk Retursystem: Store effektivitetsgevinster med en ny automatisk genbrugsstation

Dansk Retursystem havde en vision om at centralisere og automatisere deres indsamling af pantflasker og -dåser. For at afhjælpe og automatisere indsamlingsprocessen henvendte de sig til Eltronic A/S for en løsning.

Læs mere

Digitalisering

Vi er stolte af det, vi laver, og det ansvar vi udviser, når vi skubber til industriens udvikling. Vi udvikler og designer produktionssystemer, der kan integrere med fremtidig teknologi.

Læs mere