15 års jubilæum i Eltronic A/S - Bo Graven Nielsen

I januar 2024 kan vi fejre Bo Graven Nielsens 15-års jubilæum hos Eltronic A/S. Bo har været en uundværlig del af vores hold som Chief Specialist inden for SCADA/MES.

15 års jubilar i Eltronic

I januar 2024 kan vi fejre Bo Graven Nielsens 15-års jubilæum hos Eltronic A/S. Bo har været en uundværlig del af vores hold som Chief Specialist inden for SCADA/MES. Han har primært arbejdet med MES databaser samt interfaces og har været en vigtig ressource på mange af vores projekter her i huset.

Arbejdsplads med godt ry og arbejdsmiljø

Bo har en imponerende professionel baggrund med uddannelser som elektriker og stærkstrømsingeniør. Bo startede hos Eltronic den 1. januar 2009 efter at have været i huset i mange år, hvor han blev tiltrukket af Eltronic’s gode ry og det spændende arbejdsmiljø.

Det er en arbejdsplads, hvor der er stor frihed til at udfolde sig og tage ansvar for egne opgaver. Jeg sætter pris på den afveksling, der er i mine arbejdsopgaver, hvor jeg får lov til at arbejde med spændende udviklingsprojekter. Derudover har jeg nogle gode kolleger, der er både dygtige og hjælpsomme, og det betyder også meget de fysiske arbejdsforhold er i orden med gode lokaler, kantine og en velfungerende stab til Løn og HR.

I sit daglige arbejde udfører Bo forskellige opgaver såsom IT-arkitektur, specifikationer og udvikling af MES-komponenter baseret på AVEVA System Platform, AVEVA MES, SQL og webtjenester. For tiden arbejder Bo som MES arkitekt og er en af kuglestøberne på Topsøe-projektet, herunder også SAP-integrationen, hvor han gør en fantastisk indsats.

En værdsat stemme og ressoruce

Bo’s rolle har udviklet sig gennem årene, men han er stadig en fremragende Solution Architect og en uvurderlig ressource for vores team. Hans personlige og faglige udvikling hos Eltronic har været imponerende, og han har lært og fortsætter med at lære meget om teknologierne bag MES-løsninger. Hans mange års erfaring gør ham ofte til en værdsat stemme og ressource i mange sammenhænge.

Eltronic har gennemgået en vild udvikling, og Bo har været en vigtig del af denne. Vi er gået fra at være et mindre automationshus til at kunne levere komplette anlægsløsninger inden for mekanik, installation, automation, SCADA, MES og ERP-integration. Denne udvikling åbner mange døre for os fremadrettet.

Vi er glade for at Bo har valgt at blive hos Eltronic i alle disse år. Han får lov til at arbejde med de opgaver, han brænder for, og han nyder fortsat sin hverdag hos os.

Lad os alle ønske Bo et stort tillykke med de 15 år hos Eltronic!