20 års jubilæum i Eltronic A/S - Allan Mikkelsen

Allan Mikkelsen kan i januar 2024 fejre 20-års jubilæum i Eltronic, og det er en stor ære for os at kunne anerkende hans lange og dedikerede indsats i virksomheden.

20 års jubilar i Eltronic

Allan Mikkelsen kan i januar 2024 fejre 20-års jubilæum i Eltronic, og det er en stor ære for os at kunne anerkende hans lange og dedikerede indsats i virksomheden.

Allan startede i Eltronic tilbage i januar 2004 som industrielektriker, da en tidligere kollega manglede en makker. Igennem årene har Allan varetaget forskellige roller og ansvarsområder, og er i dag Production Manager med ansvar for serieproduktion og tavleproduktion.

Sammen er vi stærke

Allans arbejdsopgaver omfatter koordinering af serieproduktionen og sikring af fremdrift og stabilitet i produktionen. I den forbindelse har han også et delt ansvar for vores lærlinge og teamleads, som også er noget af det, der driver ham i sit arbejde.

Jeg har jo altid godt kunne lide at have med andre mennesker at gøre, og jeg synes det er sjovt at prøve at skabe nogle stærke personligheder, som kan gøre det godt indenfor deres område. Jeg tror meget på, at hvis man støtter folk og giver dem noget ansvar, så bliver vi stærke sammen. Og det er noget af det, jeg godt kan lide. Det er egentlig det, jeg prøver at være med til at skabe i Eltronic.

Stort spring med støtte fra kollegaer

Gennem de sidste 20 år har Allan gennemgået en betydelig udvikling i sin rolle. Fra at være industrielektriker har han gradvist fået mere ansvar og er nu fungerende leder for sine tidligere kolleger. Dette er et stort spring, som Allan ikke havde turdet tage, hvis det ikke var for støtten fra hans kolleger og tilliden fra Eltronic.

Virksomhed bygget på gode værdier

Allan har valgt at blive hos Eltronic på grund af de gode kolleger, muligheden for personlig udvikling og de værdier, som virksomheden står for. Han beskriver selv Eltronic’s værdier således:

Jeg synes Eltronic har mange gode værdier. Blandt andet det her med ordentlighed. Det kan jeg godt lide, ordet ordentlighed. Det er jo det, vores kunder de gerne vil have. Det er jo det, man gerne selv vil have, hvis man søger noget ved nogen. Så det synes jeg egentlig er et stærkt ord at bygge en virksomhed op efter.

Lad os alle takke Allan for hans engagement i Eltronic i de sidste 20 år. Han har været en vigtig del af vores succes, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i mange år fremover.

Lad os alle ønske Allan et stort tillykke med de 20 år hos Eltronic!