GMP & Compliance

Komplet produktionsautomation kræver oftest en alliance af virksomheder, men vi kan klare det hele: Mekanisk, softwareintegration, procesoptimering, compliance og meget mere.

Vi understøtter din produktion

Vi specialiserer i GMP-regulerede produktionsmiljøer. Vores kompetente og meget erfarne GMP-konsulenter yder ekspertrådgivning om kvalitetsstyring, produktion og processer inden for GxP-regulerede miljøer.

Eltronic’s omfattende erfaring med både GMP såvel som produktionsautomation og IT gør os til den fortrukne leverandør af services og løsninger inden for life science og farmaceutiske produktioner. Vi tilbyder specialiseret viden til konceptudvikling, design og implementering af farmaceutiske produktionssystemer.

Kernekompetencer:

 • Automation af både proces og diskret produktion
 • Robotter og mekanisk ingeniørarbejde
 • Installationsservices, inklusiv elektriske og eltavle-løsninger
 • MES, SCADA, FMS og BMS
 • Kvalitetskontrol og compliance

Seralisering

For at møde den næste bølge af øgede krav til sporbarhed har vi udviklet en modulær og skalerbar seraliseringsløsning, som inkluderer en mobil printstation til seralisering og samling. Løsningen møder alle EU og US krav og findes både i en manuel og en semiautomatisk version.

Læs mere

Medicinsk Cannabis

Det er de seneste år blevet lovligt at producere medicinsk cannabis i Danmark. Siden godkendelsen har Eltronic A/S hjulpet virksomheder med deres søgning til facilitetslicens og produkttilladelser. Vi har hjulpet startups såvel som internationale farmaceutiske virksomheder med ekspansion til Danmark. Det er foregået ved, at vi har assisteret med GMP (DK/EU) compliance konsulentydelser inden for dataintegritet, frø-til-produkt træning, rent rums valideringsprocesser, facilitetsdesign og medarbejdertræning.

Som et eksempel har vores team udviklet og implementeret et kvalitetsledelsessystem (QMS) til et nyt anlæg, der skal producere medicinsk cannabis startmateriale (API). Derudover har vi været med til at sikre en succesfuld revision og virksomhedstilladelser fra den danske lægemiddelstyrelse.

Ved at bruge vores erfaring og viden kan vi designe og udvikle jeres QMS, så det passer til jeres behov og planer om ekspansioner, og tager højde for de aktuelle lovgivninger, GACP guidelines, vedtægter og regler udstedt af lægemiddelstyrelsen ang. euforiserende stoffer. Vores team består af erfarne regulatoriske compliance konsulenter, projektledere, systemdesignere og automationsarkitekter, som sikrer udviklingen og implementeringen af automatiserede og data indsamlende systemer. Al automation er udviklet og testet ifølge GAMP5 guidelines.

Jeres one-stop-shop med hands-on erfaring
Hos Eltronic A/S gør vi det muligt for jer at få jeres produktion godkendt og startet. Vi tilbyder konsulentydelser, der kan arbejde indefra jeres organisation og integrere sammen med jeres eksisterende team. Derudover kan vi sikre design og implementering af et komplet QMS eller automationsløsninger, der hjælper der med optimering af facilitetsdesignet, imødekomme compliance processer og procedurer samt sikre obligatorisk træning af medarbejdere og leverandører.

Medical Cannabis production

Hør mere om vores erfaring med medicinsk cannabis-produktion, og hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os

Jeres one-stop-shop partner

Vi er GMP & Compliance eksperter

Vores team af erfarne GMP-konsulenter og ingeniører giver ekspertrådgivning om kvalitetsstyring, produktionsløsninger og processer inden for GxP.

Vi tager højde for alle aspekter

Vi tager altid højde for alle aspekter af en proces eller produktion for at sikre optimale og integrerede løsninger.

Vi gør det komplekse simpelt

Vi går altid efter at gøre tingene simpelt og eliminere alle overflødige processer.

Vi er specialister

Vi hjælper vores kunder inden for alle aspekter af kvalitetsstyring og GMP-compliance og processer.

vores GMP-kontrollerede markeder:
 • Devices
 • Fill and finish pharmaceutical manufacturing
 • API production
 • Biotech
 • Packaging

 

Vores services:
 • Risiko- og forandringsledelse
 • Projektplanlægning og -udførsel
 • QP/QA/QC services og rengøringsprojekter
 • Revision og inspektioner
 • Træning og coaching
 • Fejlfinding

Kontakt os

Proces Automation

Eltronic A/S er en af de største automationshuse i Danmark, og vi har udviklet proces automationsløsninger til kunder i fødevareindustrien, life science og andre industrier igennem de sidste 20 år.

Læs mere