25 års jubilæum i Eltronic A/S - Steffen Jørgensen

Med et skarpt øje for højspecialiserede maskiner, elsker Steffen at se projekterne udfolde sig. I år har Steffen Jørgensen nået en imponerende milepæl med 25 års jubilæum i Eltronic A/S.

25 års jubilar med passion for at bygge specialmaskiner

Tilbage til 1998 hvor det hele startede

Som 22-årig nyuddannet elektronikteknikker, påbegynder Steffen sit første job ved Poul Johansen Development i 1998. Han bliver hurtigt en del af projekter til de helt store spillere på markedet – især hos Danfoss, hvor en stor del af Steffens arbejde består af at udvikle maskiner og producere produktionslinjer.

Rejsen starter i Eltronic

I 2017 trækker direktøren sig tilbage fra PJD, og det er her Eltronic kommer ind i billedet. Steffen kommer til kontoret i Hedensted, hvor han bliver en del af en afdeling, hvor fokus er på at bygge og styre maskiner – hvilket er det, Steffen oprindelig er kommet ud af. I dag sidder Steffen som Project Manager i Automation Software.

”Her på kontoret bliver jeg en del af teamet, hvor relationer opbygges og en hjælpende hånd bliver overrakt til mig.”

Da rejsen startede i Eltronic, var Steffen allerede travlt beskæftiget med projekter ved Danfoss, og i dag bruger Steffen størstedelen af sin tid til projekter hos Danfoss, som han har formået at fastholde samarbejdet med takket være hjælpen fra sine dygtige kollegaer.

En hjælpende hånd fra kollegaer skaber stor værdi

Steffen påskønner især den store frihed her hos Eltronic, og værdsætter at have gode og dygtige kollegaer i sin afdeling, hvor den gode relation betyder meget i Steffens hverdag.

”Jeg er blevet vist stor tillid af kollegaer og samarbejdspartnere, og det giver helt andre muligheder at være en del af Eltronic, hvor det kan lykkedes at få de her store projekter. Mine kollegaer har taget stor del i at have hjulpet mig videre, og dette samarbejde håber jeg fortsætter, samt at flere af mine kollegaer bliver en del af projekterne i fremtiden.”

En del af en arbejdsplads i rivende udvikling

Steffen fremhæver især, at det er fantastisk at være en del af en organisation, som kører i et andet gear. På bare fem år har han oplevet Eltronic gennemgå en betydelig udvikling – især hvad angår medarbejderstaben, som næsten er fordoblet.

”Det er spændende, at vi nu bevæger os i en retning med mere stabilitet og maskinbygning. Det er interessant at stå på sidelinjen og følge andre projekter i virksomheden, og vi kan alle lære enormt meget af hinanden.”

”Noget af det jeg elsker allermest ved mit arbejde, er at se det færdige resultat, se det hele bevæge sig og få det til at spille. Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med at bygge højspecialiserede maskiner – igennem tiden har jeg jo lavet mange nørdede opgaver med forskellige specialmaskiner, og jeg kan altid blive ved med at nørde.”