Jeres Partner i Komplet produktion.

Vi er jeres globale partner til komplette fremtidssikrede produktionsløsninger, der styrker produktivitet og bæredygtighed.

Læs mere

Kom foran konkurrenterne.

Eltronic A/S hjælper vores kunder med at få konkurrencefordelen i markedet ved at optimere effektiviteten og fleksibiliteten af deres produktion.

Læs mere

Jeres Life Science One-Stop-Shop.

Vi er jeres one-stop-shop specialiseret i compliance-, automations- og informationsløsninger i GxP-miljøer.

Læs mere

Jeres produktion først. altid.

Vi hjælper virksomheder med at trives og udvikle sig i et felt karakteriseret ved foranderlige og banebrydende teknologier.

Læs mere

Vi tror på vigtigheden af partnerskaber

Vores fremtidssikrede produktionssystemer er bygget bæredygtigt, hvor vi har taget højde for systemernes miljøpåvirkning både under og efter deres levetid.

Vi leverer innovative løsninger til vores kunder med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring inden for optimering af industrielle processer, automation og digitalisering. Oplev nogle af de løsninger, som vi har udviklet til vores kunder her.

Vores referencer

Vi hjælper vores kunder med at opnå konkurrencefordele med løsninger, der yder højere produktivitet.

Morten Svendsen, CEO

Start din karriere hos Eltronic

Hos Eltronic A/S er vores medarbejdere grundstenene i vores forretning. Vælger du at arbejde hos os, vil du blive en af +200 ambitiøse kollegaer, der sammen er dedikeret til at skabe en innovativ og inspirerende arbejdsplads. Du vil blive en del af en uformel organisation, hvor vi tilbyder vores medarbejdere frihed, fleksibilitet og mulighed for at forme sin fremtidige karriere.

Se vores ledige stillinger

Digitalisering

Vi er stolte af det, vi laver, og det ansvar vi udviser, når vi skubber til industriens udvikling. Vi udvikler produktionssystemer, der kan integrere med fremtidig teknologi.

Læs mere