Eltronic A/S spinoff fra Eltronic Group

Vi er glade for at kunne annoncere, at Eltronic A/S pr. 1. november 2020 er blevet separeret fra moderselskabet Eltronic Group A/S. Separationen styrker begge virksomheders position i markedet.

Eltronic A/S er, hvor det hele startede for mere end 20 år siden, og vi har gennem årene lavet flere succesfulde spinoff af virksomheder fra Eltronic A/S. Det er nu tid til at Eltronic A/S følger denne trend og separeres fra vores moderselskab Eltronic Group A/S. Dette gør virksomheden i stand til 100% at fokusere på dens kunder og virksomhedens ambitioner”, siger Lars Jensen, grundlægger af Eltronic A/S

Eltronic A/S udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien. Eltronic A/S arbejder inden for hele værdikæden og kan indgå i projekter fra tidlig rådgivnings- og konceptfase til fremstilling, installation, test og service.

Virksomhedens mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed.

Den nuværende Vice President, Morten Svendsen, fortsætter som CEO og gælder sig til den fortsatte rejse:
Vores kunder er nogle af de største industrivirksomheder i Danmark, og vi er stolte af at være den partner, der forbedrer deres globale konkurrenceevne. Med dette nye setup styrker vi muligheder for at udvikle de bedst mulige løsninger sammen med vores kunder. Vi er det eneste automationshus i Danmark, som kan tilbyde den fulde løsning og være vores kunders ’one-stop-shop’. Vi stræber efter at vokse med både nye og eksisterende kunder.”

Eltronic A/S fortsætter med at være en del af Eltronic Group med hovedkvarter i Hedensted og kontorer i både Ballerup og Odense. Eltronic A/S beskæftiger i dag mere end 110 ingienører og teknikere, som alle fortsætter med at arbejde i virksomheden. Eltronic Group ejer 10 ingeniørvirksomheder, som tilsammen beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Kontaktinformation

For yderligere information eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO Morten Svendsen på telefon +45 5157 2612 eller mail msn@eltronic.dk.