Et grønt alternativ til fossile energikilder

Med en power pack-løsning får du et bæredygtigt og effektivt grønt alternativ til fossile energikilder i off-grid eller afsidesliggende områder – hvilket reducerer emissionen af carbon og afhængigheden af fossile brændstoffer.

Industriens fokus på bæredygtighed og innovation skubber konstant til grænserne for, hvad der er muligt med grønne alternativer. Eltronic A/S følger også denne trend og har senest udviklet et skalerbart og effektivt power pack-system, der virker off-grid eller i afsidesliggende områder, hvor man traditionelt ville bruge dieselgeneratorer.

De nye power pack-systemer bruger lagret energi til at køre udstyr, når der er behov for det. Dette resulterer i en meget bedre udnyttelse af energien, da enheden konstant tilpasser sig det energibehov, som udstyret har. Dette er en enorm forskel fra dieselgeneratorer, som kører konstant uden at tage højde for, om udstyret kun behøver den halve energi for at køre.

Eltronic A/S har allerede produceret flere power pack-systemer for Eltronic Wind Solution, som bruger dem til mobilt udstyr til vindmølleindustrien. Men power pack-systemerne er med sin høje effektivitet og fleksibilitet oplagt til at bruge til en lang række af forskellige specialløsninger.

Kontaktinformation
For yderligere information eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders S. Ludvigsen, Manager EL-Hardware på telefon +45 3017 8798 eller mail asl@eltronic.dk.